Harmoniska färger och former

Det finns vissa delar som jag inte alls har tänkt på när det kommer till vila och återhämtning. En sådan stor del är tyger runt om i min bostad. Genom år som har gått så har jag lyckats köpa på mig både det ena och det andra, och mycket av det finns framme idag, i olika delar av min lägenhet. Det har gjort att det har blivit en röra av många olika färger och mönster som kanske inte alltid passar med varandra. Men på grund av genuin lathet så har jag aldrig gjort något åt det, och ändå varit ganska nöjd. Det som aldrig har slagit mig är att det kan vara en bidragande faktor till att jag inte får den vila som jag behöver ha, eller avslappning för att kunna varva ner.

tyg

Tyg med vackert mönster från Textilgallerian

Dags att byta tyger
Människor får tycka vad de vill om vad jag gör. Jag tänker inte längre anpassa mig och mitt hem för att innehålla alla de delar som ett modernt och inrett hem förväntas ha. Jag vet att det många gånger handlar om att det ska finnas tyg som sticker ut, som är färgklickar i ett annars ganska avskalat utrymme, men det är lite så jag har det just nu och det kan som sagt vara en bidragande orsak till mina problem. Det är därför som jag kommer att pö om pö byta ut de tyger som jag har idag, för ska jag vara riktigt ärlig så är jag väldigt nöjd med bekvämligheten och formen på de kuddar, gardiner och möbler som jag har idag. Det är helt enkelt enbart tyget som behövs bytas, och det går det helt klart billigare än alternativet att byta saker från grunden.

Att sy eller inte sy – det är frågan
De tyger som jag tänkte köpa hittar jag på Textilgallerian. Helt enkelt för att jag inte behöver gå till någon annan plats för att få mitt behov av mångfald och stort utbud tillfredsställt. Här kan man nämligen hitta mer än 3000 tyger att välja mellan, så jag har ett långt arbete framför mig. Det kommer att ta tid innan jag hittar det som jag verkligen gillar och tror kan vara bra, men samtidigt tror jag att insatsen kommer att vara värt det.

Dock finns det ett annat problem som uppstår i och med att jag köper tyger. Jag har nämligen inte speciellt stor koll på hur saker och ting ska sys, men jag tror samtidigt att det här kan vara väldigt terapeutiskt för mig, att sitta med en och samma uppgift och fullständigt fokusera på den. Jag tror att jag kommer att lära mig mycket genom många timmar vid symaskinen, och skulle det inte gå speciellt bra så kan jag alltid ta hjälp av mig kära mor. Hon är definitivt en dam att räkna med, men jag ska verkligen försöka själv tills jag i princip sliter det lilla hår jag har kvar.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *