Utmattad efter en helgs festande

Att festa till klockan fyra på nätterna är ingen bra idé. Framförallt inte om man är mig. Jag vet hur viktig sömnen är för mig, och ändå utsätter jag mig med jämna mellanrum för detta. Phuu. Det kommer att ta många dagar innan jag är i form igen, men det har verkligen varit en rolig helg också, så det är inte bara negativt. Bara det att jag kanske har börjat märka av att man inte riktigt är 20 år längre 🙂

Pontus stod för plejset
Vi hade ju sedan en tid tillbaka bestämt oss för att vi skulle ha en reunion med alla polarna från högstadiet, så i fredags checkade vi in hos Pontus där vi sedan blev kvar hela helgen. Jag och Jonte delade på en ganska stor bäddsoffa så det gick alldeles finemang. På fredagskvällen satt vi ute i Pontus trädgård där vi grillade, spelade kubb och drack öl. Hur trevligt som helst! Jag fick se till att alla höll reglerna i kubben bara. Lätt att det spårar ur när man är ett gäng salongsberusade grabbar 🙂

barstol

En riktigt snygg barstol!

Pontus hade precis fått hem ett gäng barstolar från trademax.se som jag fullkomligt älskade. Kan inte beskriva designen utan man måste se för att förstå, så kolla fotot här nedan. Den ser mindre ut än vad den var egentligen bara, annars återspeglas den bra tycker jag. Man satt otroligt skönt i den, och den kändes robust liksom. Dessutom passade stilen in grymt snyggt med Pontus typ ”japanska tema” som han kört på i sin trädgård. Om jag ska byta till barbord någon gång så kommer det definitivt att bli sådana här barstolar. Tveklöst.

Filmmaraton på söndagen
På söndagen hade vi ett grymt filmmaraton där vi kollade igenom alla Sagan om ringen filmerna. Jonte sov i och för sig igenom hela första filmen och typ hälften av andra. Han var mest sliten av oss alla tror jag, men han är å andra sidan småbarnspappa också. De brukar ta alla chanser de får till att sova 🙂

Nu är jag hemma igen och känner att även jag behöver ta igen lite sömn, så nu blir ett par dagars återhämtning här innan ni ser skymten av mig igen. Tur man har semester i alla fall!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *